Få saker känns lika mjuka och lyxiga mot huden som bambuviskos. Därför är underställ av bambu en ren njutning att bära, samtidigt som de håller dig torr och bekväm när du blir varm och värmer dig när temperaturen sjunker.
Underställ i bambu är inte bara sköna och behagliga mot huden, de har också en fantastisk passform som håller stilen tvätt efter tvätt. Alla våra underställ har också minimalt med sömmar och inga etiketter inuti, för bästa komfort. Målet är att du helt enkelt ska glömma att du har understället på dig.
Vi har underställ i flera olika modeller, för att du ska kunna hitta ett underställ som passar just dig. Oavsett om du vill ha en långärmad underställströja eller ett par sköna underställsbyxor, så har vi det du säker. 

Varför ska jag välja underställ av bambu?

Det främsta skälet till att välja underställ av bambu är förstås bambuviskosens fantastiska förmåga att låta din hud andas, oavsett om temperaturen ute är hög eller låg. Bambu håller din hud torr och behaglig när du svettas, och värmer dig när du blir kall. Bambu är dessutom ett miljövänligt material och bambuviskosen tillverkas i en miljövänlig process med få kemikalier som är skadliga för människa och miljö.